#post-footer-autor { width: 90%; height: 67px; background: #e6e6e6; border:3px solid #b3b3b3; margin: 8px 0px 8px 0px; font-family: 'Trebuchet MS',Trebuchet,Arial,Verdana,Sans-serif; } #autor-img { /* Avatar */ width: 54px; height: 54px; background: #fff; float: left; margin: 7px; } #autor-box { padding-right: 5px; margin: 0px; } #autor-box p{ / * Style text description * / font-size: 12px; padding: 10px; margin: 0; text-align: justify; text-transform: normal; color: #666666; } #autor-box a{ / * Style linked text * / color: #000fcc; text-decoration:none; } #autor-box a:hover { color:#7780ee; text-decoration:underline; }

ΜΠΑΡΑ ΜΕΝΟΥ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΕΣ

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ,ΕΠΕΖΗΣΑ,ΜΕΓΑΛΩΣΑ,ΑΝΘΙΖΩ


Γεννήθηκα, επέζησα, μεγάλωσα, ανθίζω

. Αυτές οι 4 λέξεις με κάνουν να σκέφτομαι πόσο όμορφο είναι το να γεννηθείς σ' ένα κόσμο που δεν ξέρεις ούτε εσύ ο ίδιος τι θα σου επιφυλάξει.
 Δε γνωρίζεις τίποτα, δε ξέρεις τίποτα και το μόνο που νοιώθεις είναι ότι έχεις μια μάνα που σου δίνει αγάπη, στοργή και φροντίδα.
 Σε μαθαίνει πως να μιλάς, πως να συμπεριφέρεσε, πως να εκφράζεσε, σου δίνει αξίες και ιδανικά. Είναι η στιγμή της μάθησης, οι βάσεις σου που μ'αυτές θα επιβιώσεις.




Όταν φτάσει ο καιρός να μεγαλώσεις, τότε όλα όσα έχεις μάθει θα τα εφαρμόσεις στη ζωή σου, θα τα επεξεργαστείς και θα προσπαθήσεις να τα κρατήσεις βαθιά μέσα σου σαν κάτι ιερό.


Μεγαλώνοντας θα γνωρίσεις καινούργια άτομα. Θα δημιουργήσεις φιλίες, κι απ'αυτές θα δώσεις και θα πάρεις πολλά. Θα αγαπήσεις και θα αγαπηθείς. Θα πληγώσεις και θα πληγωθείς. Θα χάσεις άτομα που αγαπάς αλλά και θα κερδίσεις.


Όλα αυτά γίνονται γιατί ζητάς να μάθεις το άγνωστο, γιατί το άγνωστο είναι όμορφο αλλά και πολλές φορές επικύνδινο. Σε ταξιδεύει στο χρόνο όπου διαλέγεις εσύ το δρόμο για να ανθίσεις και να ζήσεις την υπόλοιπη ζωή σου ξέροντας πως έχεις περάσει κάποια στάδια της, μπορεί όχι όλα αλλά θα ξέρεις πως ότι έζησες είναι μοναδικό και πως έχεις μάθει πολλά.


Η μάθηση είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας του ανθρώπινου είδους γιατί χωρίς τη μάθηση ο κόσμος μας θα ήταν ένα νεκρό τοπίο με μονότονους χαρακτήρες. Γι'αυτό λοιπόν ο καθένας μας με το δικό του τρόπο πρέπει να μάθει να ζει και να μην φοβάτε να πληγωθεί, να μην φοβάτε να κάνει λάθη γιατί κι αυτά σε δυναμώνουν, σε κάνουν να σκεφτείς και το πιο σημαντικό σε κάνουν να μαθαίνεις διαρκώς.


Η μάθηση γεννιέται με τη γέννηση σου, επιβιώνει με την επιβίωση σου, μεγαλώνει όταν μεγαλώσεις και ανθίζει με το ανθισμά σου.







' Υπάρχει ένα μόνο καλό, η γνώση και ένα κακό, η αμάθεια'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

XIONI

ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ

FACEBOOK

whos.amung.us - visitor maps

HOROSKOP

ΠΟΣΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ %